Дмитро Дахно
Екс Адміністратор | Південна Україна
- Реєстрування
- 7 Гру 2023
- Дописи
- 234
- Реакції
- 98
- Бали
- 73
Вітання, якщо в рівень рп на проекті так як адміністратор думає що фул або хотя б під фул то всіх нада бачить. Стосовно мене яке мені видали покарання вважаю не доцільне. Рівень даного адміністратора і компетентність під питанням. Я думаю ГА або ЗГА погляди на це більш компетентні, і чекаю вирішення цієї ситуації адекватно. Якщо ви також вважаєте що рп процес кожен гравець повинний виконувати 100% то у вас не буде гравців на серверу. Чекаю адекватної відповіді і урегулювання конфлікту ( тим паче там рп процесів з моєї сторони не могло бути, тому що ми спілкувалися було 3 чоловіка а не 4ри. )подивимось на Вашу компетентність на даному проекті.
P.S коли я написав в чат про адміністрацію то в голосове сказав( откат) повного мого правопорушення в даного адміністратора немає покарання видано некоректно
Покарання
Переглянувши чат, гравець [13087] також отримає покарання згідно правил:
P.S коли я написав в чат про адміністрацію то в голосове сказав( откат) повного мого правопорушення в даного адміністратора немає покарання видано некоректно
Покарання
Переглянувши чат, гравець [13087] також отримає покарання згідно правил:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті. | Мут 15 хвилин