Розглянуто багато порушення від клану вор | R-2928

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Кві 2026
Дописи
28
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Дима Лаванда Тімочка Бумер Ігарьошка Шевчук
2. Нікнейм порушника: на відео
3. Назва клану порушника: vorfamq
4. Суть скарги:вони перші почали DM car робити оск гравців потом у нас була стяжка ми хотіли закафати когось він почав тулити мені в спину вбив мене вони його закафали я приїхав почали проводити обшук громадянина з РП відігровкою а зразу приїхали антоніо монтана та ще хтось почали в спину також вбивати вони його вбили це у нас DM та ще там на відео де вони у GZ заїхали коли ми почали по ним стріляти це у нас деморган
ТАЙМ КОДИ
(1.05-1.13) образа гравців від Теодора Мудрого
(3.08) провокація гравців то що він сказав падай на коленки
(3.58-4.16) бумер сказав заткнись а він зразу образу робить + мут
(4.49-4.56) гравець підійшов коли в зз там через машини можна ходить та робиться так що вона типо сама пригає це у нас ще провокація
(5.02-5.20) зробив DB in GZ DM car
(6.55-7.03) ухід в GZ коли ми почали стріляти він потім почав по меня стріляти в спину та вбив мене я потім приїжаю туда там де ми були та він потім взяого в стяжки

5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення:11.07.26

З повагою-Дима Лаванда

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
838
Реакції
356
Бали
123
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Теодор Мудрий[96457] отримає покарання у вигляді 60 хвилин Муту
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Також за іншими виявленими порушеннями гравець уже отримав покарання за DB (нанесення шкоди за допомогою транспортного засобу). Щодо DM — у вашому випадку триває війна між кланами, тому даний пункт правил не застосовується. Стосовно можливого пограбування — очікую відеодокази від гравця Тімочка Бумер для остаточного розгляду цієї ситуації.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі