Дима Лаванда
Козак
- Реєстрування
- 15 Кві 2026
- Дописи
- 28
- Реакції
- 11
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм:Дима Лаванда Тімочка Бумер Ігарьошка Шевчук
2. Нікнейм порушника: на відео
3. Назва клану порушника: vorfamq
4. Суть скарги:вони перші почали DM car робити оск гравців потом у нас була стяжка ми хотіли закафати когось він почав тулити мені в спину вбив мене вони його закафали я приїхав почали проводити обшук громадянина з РП відігровкою а зразу приїхали антоніо монтана та ще хтось почали в спину також вбивати вони його вбили це у нас DM та ще там на відео де вони у GZ заїхали коли ми почали по ним стріляти це у нас деморган
ТАЙМ КОДИ
(1.05-1.13) образа гравців від Теодора Мудрого
(3.08) провокація гравців то що він сказав падай на коленки
(3.58-4.16) бумер сказав заткнись а він зразу образу робить + мут
(4.49-4.56) гравець підійшов коли в зз там через машини можна ходить та робиться так що вона типо сама пригає це у нас ще провокація
(5.02-5.20) зробив DB in GZ DM car
(6.55-7.03) ухід в GZ коли ми почали стріляти він потім почав по меня стріляти в спину та вбив мене я потім приїжаю туда там де ми були та він потім взяого в стяжки
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення:11.07.26
З повагою-Дима Лаванда
2. Нікнейм порушника: на відео
3. Назва клану порушника: vorfamq
4. Суть скарги:вони перші почали DM car робити оск гравців потом у нас була стяжка ми хотіли закафати когось він почав тулити мені в спину вбив мене вони його закафали я приїхав почали проводити обшук громадянина з РП відігровкою а зразу приїхали антоніо монтана та ще хтось почали в спину також вбивати вони його вбили це у нас DM та ще там на відео де вони у GZ заїхали коли ми почали по ним стріляти це у нас деморган
ТАЙМ КОДИ
(1.05-1.13) образа гравців від Теодора Мудрого
(3.08) провокація гравців то що він сказав падай на коленки
(3.58-4.16) бумер сказав заткнись а він зразу образу робить + мут
(4.49-4.56) гравець підійшов коли в зз там через машини можна ходить та робиться так що вона типо сама пригає це у нас ще провокація
(5.02-5.20) зробив DB in GZ DM car
(6.55-7.03) ухід в GZ коли ми почали стріляти він потім почав по меня стріляти в спину та вбив мене я потім приїжаю туда там де ми були та він потім взяого в стяжки
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення:11.07.26
З повагою-Дима Лаванда