Розглянуто блокування в ДС 06

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколос Борщук

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
152
Реакції
47
Бали
31
  1. Особистий нікнейм:Ніколос Борщук (nikolosborshchuk)
    Сервер у діскорді: 06
  2. Суть скарги: В мене була включена демонстрація екрану, та в мене була включина гра по типу МТА, Це був нн проект я просто хотів показати друзям швиденько баг гри та все нівяком случяї непереманівая не цей проект а наоборот отпугівая!, но зайшов модератор Дискорду та мене заблокував на завжди в Дискорді, Прошу за це дуже велике вибачення, та більше такого неповториться та я небуду навіть показувати непонятні силки і тд тембільш включати демонстарцію з грою окрім Укреін Гта. ще раз прошу дуже велике вибачення надіюсь на розбан, темюільш мене іза цієї ситуації звільнили з фракції такщо покарання я отримав точьно.
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  4. Дата походження:17.11.2024
    для: SM/КТП/ЗКТП

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,142
Реакції
795
Бали
253
Вітаю!

Ваша поведінка була розглянута у
зв'язку з неодноразовими порушеннями правил спільноти, зокрема, транслюванням контенту іншого проєкту на базі MTA. Навіть після зауважень ви продовжували ігнорувати встановлені правила.

На момент заходу модератора ваша реакція ("ой точно, а то ви дуже злий") була розцінена як недоречна і не відповідає очікуванням від учасників спільноти. Хочу наголосити, що подібні порушення вже були зафіксовані раніше.

Очікуйте офіційну відповідь щодо подальших дій від S.M.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі