Розглянуто ваааау 2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюша Зілібобік

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Чер 2024
Дописи
198
Реакції
62
Бали
33
1. 102181
2. 75710
3. признаю образи від себе та готовий понести покарання за свої слова, не буду казати про правокацію томущо вона ніяк мені не допоможе, але дуже хочу щоб госник був покараний по всій строгості томущо після таких моментів і такої поліції взагалі зникає бажання грати на проєкті, дуже прошу переглянути всь фрапс з початку до самого канця строго
0.04 зупинка
0.10 я почав стріляти причина на то була томущо по перше він постріляв мені авто по друге він перший відкрив вогонь на ураження
0.12 пг
0.13-0.36 жодної відігривки про тайзер, кайданки і тд
0.46 багаюз, їде кирує авто одночасно виде стрільбу
0.40-1.29 їдемо до гу поліції, на протязі всього кажу оскаємо друг друга, те що я його оскав я це не скриваю каже ще раз але і від нього були образи
1.28 мені прийшов розшук не понятно звітки
2.04 нонрп міранда
2.48 другі статьї не звітки по норп без паспорта без отигровки просто нонрп дохуя статей
2.57 кпз дам де чотко видно скільки він дав мені статей по нонрп
фуууух ну мабуть все росписав по тайм кодам
Ярослав чекаю вашої або будь якого адміністратора відповіді
4. жах.....
5. 7.09.2025

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
610
Реакції
897
Бали
153
Вітаю.
📌 Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт :
🔹 Гравець Андрюша Зілібобік [75710] отримує покарання у вигляді муту за Образу гравців на 140 хвилин а саме :
Правила UKRAINE GTA :
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
🔹 Гравець Олексій Андрійович [102181] отримує покарання у вигляді деморгану за PG на 60 хвилин також мут за Образу гравців на 140 хвилин та також деморган ще за Багаюз на 60 хвилин а ще також за використовувати електрошокер для затримання догану отримає а також за NonRP Держ отримає попередження а саме :
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Правила UKRAINE GTA :
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Правила державних організацій :

2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
✅ Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі