Андрюша Зілібобік
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 10 Чер 2024
- Дописи
- 198
- Реакції
- 62
- Бали
- 33
1. 102181
2. 75710
3. признаю образи від себе та готовий понести покарання за свої слова, не буду казати про правокацію томущо вона ніяк мені не допоможе, але дуже хочу щоб госник був покараний по всій строгості томущо після таких моментів і такої поліції взагалі зникає бажання грати на проєкті, дуже прошу переглянути всь фрапс з початку до самого канця строго
0.04 зупинка
0.10 я почав стріляти причина на то була томущо по перше він постріляв мені авто по друге він перший відкрив вогонь на ураження
0.12 пг
0.13-0.36 жодної відігривки про тайзер, кайданки і тд
0.46 багаюз, їде кирує авто одночасно виде стрільбу
0.40-1.29 їдемо до гу поліції, на протязі всього кажу оскаємо друг друга, те що я його оскав я це не скриваю каже ще раз але і від нього були образи
1.28 мені прийшов розшук не понятно звітки
2.04 нонрп міранда
2.48 другі статьї не звітки по норп без паспорта без отигровки просто нонрп дохуя статей
2.57 кпз дам де чотко видно скільки він дав мені статей по нонрп
фуууух ну мабуть все росписав по тайм кодам
Ярослав чекаю вашої або будь якого адміністратора відповіді
4. жах.....
5. 7.09.2025
2. 75710
3. признаю образи від себе та готовий понести покарання за свої слова, не буду казати про правокацію томущо вона ніяк мені не допоможе, але дуже хочу щоб госник був покараний по всій строгості томущо після таких моментів і такої поліції взагалі зникає бажання грати на проєкті, дуже прошу переглянути всь фрапс з початку до самого канця строго
0.04 зупинка
0.10 я почав стріляти причина на то була томущо по перше він постріляв мені авто по друге він перший відкрив вогонь на ураження
0.12 пг
0.13-0.36 жодної відігривки про тайзер, кайданки і тд
0.46 багаюз, їде кирує авто одночасно виде стрільбу
0.40-1.29 їдемо до гу поліції, на протязі всього кажу оскаємо друг друга, те що я його оскав я це не скриваю каже ще раз але і від нього були образи
1.28 мені прийшов розшук не понятно звітки
2.04 нонрп міранда
2.48 другі статьї не звітки по норп без паспорта без отигровки просто нонрп дохуя статей
2.57 кпз дам де чотко видно скільки він дав мені статей по нонрп
фуууух ну мабуть все росписав по тайм кодам
Ярослав чекаю вашої або будь якого адміністратора відповіді
4. жах.....
5. 7.09.2025