Зачинено видаліть скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
243
Реакції
95
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Клонекс
  2. Особистий нікнейм: Влад Одінс
  3. Суть скарги: Даний адміністратор проявив халатність підчас івенту "Різня на бензопилах". Дві людини: Артем Нічний та Синок Агресивний, ці дві людини прибирали з рук бензопили но даному адміністратору було байдуже. Даний адміністратор завершив івент по причині "нехватка адміністрації в грі". Тоді йде питання навіщо було робити івент якщо мало Адміністрації в онлайн. Я написав даному адміністратору в діскорді так як у мене був у грі мут, та він мені почав виписувати що від усіх були порушення, хоча від мене не було порушення ніякого, Клонекс написав типо як правила /s бензопилу не прибирати з рук. То я ходив та використовував адреналін. Та ще даний адміністратор відповів що робив івент без відеофіксації. Тому прошу покарати сурово даного адміністратора за халатність!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1754565245747.png
    1754565258864.png

1754565459523.png
  5. Дата походження: 07.08.2025

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
7.6. Заборонено поширювати (зливати, пересилати, розповідати) інформацію, яка є конфіденційною або набуває статусу "Конфіденційно" і не підлягає розповсюдженню третім особам яку було отримано від адміністрації UKRAINE GTA. | Перманентний бан

Останнє редагування:

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
243
Реакції
95
Бали
73
прошу видалити скаргу

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,047
Бали
253
Зачинено за бажанням автора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі