Зачинено видаліть скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вакула

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
242
Реакції
95
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Клонекс
  2. Особистий нікнейм: Влад Одінс
  3. Суть скарги: Даний адміністратор проявив халатність підчас івенту "Різня на бензопилах". Дві людини: Артем Нічний та Синок Агресивний, ці дві людини прибирали з рук бензопили но даному адміністратору було байдуже. Даний адміністратор завершив івент по причині "нехватка адміністрації в грі". Тоді йде питання навіщо було робити івент якщо мало Адміністрації в онлайн. Я написав даному адміністратору в діскорді так як у мене був у грі мут, та він мені почав виписувати що від усіх були порушення, хоча від мене не було порушення ніякого, Клонекс написав типо як правила /s бензопилу не прибирати з рук. То я ходив та використовував адреналін. Та ще даний адміністратор відповів що робив івент без відеофіксації. Тому прошу покарати сурово даного адміністратора за халатність!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1754565245747.png
    1754565258864.png

1754565459523.png
  5. Дата походження: 07.08.2025

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
7.6. Заборонено поширювати (зливати, пересилати, розповідати) інформацію, яка є конфіденційною або набуває статусу "Конфіденційно" і не підлягає розповсюдженню третім особам яку було отримано від адміністрації UKRAINE GTA. | Перманентний бан

Останнє редагування:

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,621
Реакції
1,038
Бали
253
Зачинено за бажанням автора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі