Ryslan
Поважний гравець
- Реєстрування
- 15 Кві 2023
- Дописи
- 206
- Реакції
- 145
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця:Назар Сороченко
- Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
- Суть скарги:Колега який був з Назаром мав мут,зі мною він не спілкувався! Суть така маю дозвіл на застосування стробоскопів і спец сигналів!На доказах видно!Даний працівник НПУ не запитував в мене за дозвіл,просив тільки документи! Водійське і військово облікові!В той час поки ми спілкувалися з Сороченко його колега який був з ним на зміні виписав мені штраф за застосування проблискових!За що мені прийшов штраф,попередження про те що в мене вилучать авто і права! Я їхав зі сторони Борисполя в напрямку перехрестя смерті в крайній лівій полосі з включеними проблисковити маячками,там стояли працівники НПУ,побачивши мабуть здалеку що їде авто з проблисковими вони почали бігти на проїзджу частину,я побачивши це включив аварійку і зупинився! Далі в нас почався діалог з Сороченко!Де я йому повідомив що давай зїду на узбіччя щоб не стояти в крайній лівій полосі і не створювати аварійну ситуацію так як там жвава траса і всі літають! На що даний працівник НПУ проігнорував мою пропозицію і ззаду в мене вїхало авто,мене відкинуло до перехрестя смерті,якраз в цей момент і прилетіло мені повідомлення про штраф,я зразу поїхав на сто ремонтувати авто як по мені відкрив хтось вогонь,не впевнений що працівники НПУ так як там були неофіційні і вони могли пошкодити мені авто! Після ремогту авто на сто я поїхав в відділок НПУ для сплати штрафу так як час йшов швидко!Виписав штраф колега Сороченка
- Докази (скріншот/відео):https://postimg.cc/PvGfc2tg
- Дата порушення:21.08.2025
Останнє редагування: