Розглянуто виписали штраф не перевіривши дозвіл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:Назар Сороченко
  2. Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
  3. Суть скарги:Колега який був з Назаром мав мут,зі мною він не спілкувався! Суть така маю дозвіл на застосування стробоскопів і спец сигналів!На доказах видно!Даний працівник НПУ не запитував в мене за дозвіл,просив тільки документи! Водійське і військово облікові!В той час поки ми спілкувалися з Сороченко його колега який був з ним на зміні виписав мені штраф за застосування проблискових!За що мені прийшов штраф,попередження про те що в мене вилучать авто і права! Я їхав зі сторони Борисполя в напрямку перехрестя смерті в крайній лівій полосі з включеними проблисковити маячками,там стояли працівники НПУ,побачивши мабуть здалеку що їде авто з проблисковими вони почали бігти на проїзджу частину,я побачивши це включив аварійку і зупинився! Далі в нас почався діалог з Сороченко!Де я йому повідомив що давай зїду на узбіччя щоб не стояти в крайній лівій полосі і не створювати аварійну ситуацію так як там жвава траса і всі літають! На що даний працівник НПУ проігнорував мою пропозицію і ззаду в мене вїхало авто,мене відкинуло до перехрестя смерті,якраз в цей момент і прилетіло мені повідомлення про штраф,я зразу поїхав на сто ремонтувати авто як по мені відкрив хтось вогонь,не впевнений що працівники НПУ так як там були неофіційні і вони могли пошкодити мені авто! Після ремогту авто на сто я поїхав в відділок НПУ для сплати штрафу так як час йшов швидко!Виписав штраф колега Сороченка
  4. Докази (скріншот/відео):
    https://postimg.cc/PvGfc2tg
  5. Дата порушення:21.08.2025

Останнє редагування:

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши скаргу, виношу наступний вердикт: Відмовлено.
В скарзі відсутні докази порушення з боку гравців державних організацій.
Скріншот вашого дозволу зроблено о 16:18, скарга написана о 15:25. Є підстави вважати, що дозвіл ви отримали після цієї ситуації.

Приємної гри на UKRAINE GTA.

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Перерозглянувши скаргу, виношу наступний вердикт: Схвалено.
Гравець
Володимир Золото [6563] отримує догану за порушення правил державних організацій 2.21.

2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана

Витрати за сплату штрафу було компенсовано.

Приємної гри на UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі