Відмовлено е законне Ув'знення Крадіжка Зброї

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Шабалін

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
39
Реакції
46
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Діма Хаванский 122249
  2. Особистий нікнейм: Віктор Шабалін 143539
  3. Суть скарги: Не відіграна РП. Не законне вилучення зброї. Не законне ув'язнення.
  4. Докази (скріншот/відео):Не законне вилучення зброї.
  5. 2.37.Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
    Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
    Примітка 2:
    працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. | Догана / Варн
    Примітка 3: якщо гравець у якого конфіскували майно напише оскарження і його буде схвалено та буде запит на повернення конфіскованого майна - усі витрати на повернення майна буде списано з гравця, який конфіскував. https://imgbox.com/KExzp69q Дозвіл на зброю мається. Не законне ув'язнення. https://imgbox.com/rvOkJpde 6.32. "Перешкода гравцям" - Заборонено будь-яким чином перешкоджати приємній грі гравцям.
Дата порушення:27.06.2025

Діма Гроза

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
50
Бали
33
Пояснення

Я, Діма Хаванский перебуваючи при виконанні службових обов’язків, повідомляю наступне:

Під час несення служби в районі перехрестя, відомого як «перехрестя смерті», мною було виявлено особу, яка здійснювала провокаційні дії щодо мене. На вказані дії я неодноразово робив зауваження та надавав попередження про неприпустимість порушення Правил дорожнього руху. Проте вказана особа проявила халатне ставлення до моїх законних вимог, продовжуючи провокативну поведінку.

У подальшому особа вийшла з транспортного засобу зі зброєю в руках, після чого намагалася приховати її. У зв’язку з цим я здійснив затримання особи та доставив її до головного управління (ГУ) для проведення процесуальних дій.

Після прибуття до ГУ я викликав адвоката, однак адвокат протягом 3хв не відповів. У зв’язку з цим, я продовжив проведення процесуальних дій. Під час поверхневої перевірки (обшуку) у затриманої особи було виявлено дві одиниці зброї, які були вилучені у встановленому порядку.

Після завершення необхідних дій особу було поміщено до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ).

Останнє редагування:

Іван Бабич

Просто Бабич
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
311
Реакції
220
Бали
103
Вітаю, Шановний гравець!
Дякуємо за подану скаргу та надані докази. Після детального розгляду доказів мною було ухвалено рішення:
Відмовити вашу скаргу, через те що подаєте повторну скаргу на людину
Відповідь була надана
тут

Відмовлено
З повагою, адміністрація Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі