Розглянуто на розгляд ЗГА або ГА. Ріна Мкртчян не вірно видане покарання + порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Ріна Мкртчян
  2. Особистий нікнейм: Алекс Гаррі
  3. Суть скарги: На відео чітко видно ситуацію. Я під*їхав до бункера гравець за ДМив в ЗЗ 1 гравця почав бити другого, а от коли я виліз з машини він і на мене накинувся на відео чітко чутно як я його зупиняв не одноразово (не прямо) тоді коли він не зупинявся ДМити в ЗЗ я вийшов за територію ЗЗ (щоб не порушувати правил) і у само захист вбив даного порушника. Даний адмін не зрозуміло чим керувалась видала порушнику лише МУТ (що там мав бути мінімум варн + він же лідер клану + за той момент біля 5 + скарг на даного гравця підтвердили), а мені: що чітко видно мої дії, що я попереджав (в ЗЗ навіть зброю не діставав) і захищався вона видала покарання 60 хв деморгану. Требую за потрачений час та нерви - від даного адміністратора Ріна Мкртчян компенсацію у розмірі 50,000,000 грн (ігрової валюти) + даного адміністратора покарати - "ДОГАНОЮ" за такі дії та не правильний розгляд скарги та псування таблиці - моїх покарань (так як там за майже 2 роки немає навіть 10 покарань тим більше таких серйозних жодної).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання та фото https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...дера-клану-розмова-в-ноці.139770/#post-607729
  5. Дата походження: 28,02,2024

Вкладення

• gta_sa 2024-02-28 20-46-45-727.jpg
    gta_sa 2024-02-28 20-46-45-727.jpg
    773.2 Кб · Перегляди: 55

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор розглянув скаргу НЕвірно, за що понесе покарання у вигляді суворої догани.

Ваша скарга буде перерозглянута, та данний гравець понесе відповідне покарання згідно правил проекта.

На жаль, ваше покарання в історії систематично ми анулювати не можемо, але коли вас будуть подавати на посаду адміністратора ( за вашим бажання ) - воно враховуватися не буде.

Від Головної Адміністрації приносимо щирі вибачення та обіцяємо опрацювати це, щоб в майбутньому це не повторювалося.

Бажаємо приємної гри та відмінного настрою.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі