Алекс Гарріс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 64
- Реакції
- 62
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Ріна Мкртчян
- Особистий нікнейм: Алекс Гаррі
- Суть скарги: На відео чітко видно ситуацію. Я під*їхав до бункера гравець за ДМив в ЗЗ 1 гравця почав бити другого, а от коли я виліз з машини він і на мене накинувся на відео чітко чутно як я його зупиняв не одноразово (не прямо) тоді коли він не зупинявся ДМити в ЗЗ я вийшов за територію ЗЗ (щоб не порушувати правил) і у само захист вбив даного порушника. Даний адмін не зрозуміло чим керувалась видала порушнику лише МУТ (що там мав бути мінімум варн + він же лідер клану + за той момент біля 5 + скарг на даного гравця підтвердили), а мені: що чітко видно мої дії, що я попереджав (в ЗЗ навіть зброю не діставав) і захищався вона видала покарання 60 хв деморгану. Требую за потрачений час та нерви - від даного адміністратора Ріна Мкртчян компенсацію у розмірі 50,000,000 грн (ігрової валюти) + даного адміністратора покарати - "ДОГАНОЮ" за такі дії та не правильний розгляд скарги та псування таблиці - моїх покарань (так як там за майже 2 роки немає навіть 10 покарань тим більше таких серйозних жодної).
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання та фото https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...дера-клану-розмова-в-ноці.139770/#post-607729
- Дата походження: 28,02,2024