Томми Джери
Активний
- Реєстрування
- 29 Чер 2023
- Дописи
- 155
- Реакції
- 171
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: адміністратори та іп 06 серверу
- Особистий нікнейм:Томми ДЖери
- Суть скарги:
Хочу повідомити про порушення єдиного трактування правил ловлі майна, а саме 1.12 та 1.13, на 06 сервері.
Правила нещодавно були оновлені для того, щоб зробити процес ловлі більш зрозумілим і справедливим для всіх гравців. Вони чітко регламентують можливість стояти на мітці ловлі (1.12), а також забороняють створення штучних перешкод (1.13). Однак під час слету нерухомості на сервері 06 я та інші гравці зіткнулися з некоректним трактуванням цих правил з боку адміністрації.
На першому сервері, під наглядом адміністратора Максима Клонекса, моя перша ловля відбулася відповідно до оновлених правил, без порушень та без незрозумілих рішень з боку адміністрації. Однак на 06 сервері, вдруге, коли я ловив за новими правилами, гравців почали кікати з мітки, хоча за пунктом 1.12 перебування там дозволено.
Жодних порушень пункту 1.13 не було:
Правила нещодавно були оновлені для того, щоб зробити процес ловлі більш зрозумілим і справедливим для всіх гравців. Вони чітко регламентують можливість стояти на мітці ловлі (1.12), а також забороняють створення штучних перешкод (1.13). Однак під час слету нерухомості на сервері 06 я та інші гравці зіткнулися з некоректним трактуванням цих правил з боку адміністрації.
На першому сервері, під наглядом адміністратора Максима Клонекса, моя перша ловля відбулася відповідно до оновлених правил, без порушень та без незрозумілих рішень з боку адміністрації. Однак на 06 сервері, вдруге, коли я ловив за новими правилами, гравців почали кікати з мітки, хоча за пунктом 1.12 перебування там дозволено.
Жодних порушень пункту 1.13 не було:
- Штучних перешкод ніхто не створював.
- Вільного простору для проходу не існувало, а отже, блокування не могло відбутися.
- У правилах зазначено, що заборонено створювати штучні перешкоди — їх не було.
- Біг у зворотному напрямку був, однак адміністрація проігнорувала це порушення.
- Блокування проходу можливе лише при наявності вільного простору — простору не було, тому звинувачення у перекритті є безпідставним.
Однак різні адміністратори (їх було близько 3-4) діяли на власний розсуд, що суперечить єдиній системі правил. Це створює ситуацію, коли на одному сервері правила працюють коректно, а на іншому – їх трактують по-різному, що є несправедливим по відношенню до гравців.
Потрібно ГА або ЗГА зробити офіційне роз’яснення для адміністрації, щоб уникнути подібних інцидентів у майбутньому та забезпечити справедливість ловлі майна для всіх гравців.
5.Дата походження:17.02