Розглянуто некомпетентність адміністрації для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: адміністратори та іп 06 серверу
  2. Особистий нікнейм:Томми ДЖери
  3. Суть скарги:

Хочу повідомити про порушення єдиного трактування правил ловлі майна, а саме 1.12 та 1.13, на 06 сервері.

Правила нещодавно були оновлені для того, щоб зробити процес ловлі більш зрозумілим і справедливим для всіх гравців. Вони чітко регламентують можливість стояти на мітці ловлі (1.12), а також забороняють створення штучних перешкод (1.13). Однак під час слету нерухомості на сервері 06 я та інші гравці зіткнулися з некоректним трактуванням цих правил з боку адміністрації.

На першому сервері, під наглядом адміністратора Максима Клонекса, моя перша ловля відбулася відповідно до оновлених правил, без порушень та без незрозумілих рішень з боку адміністрації. Однак на 06 сервері, вдруге, коли я ловив за новими правилами, гравців почали кікати з мітки, хоча за пунктом 1.12 перебування там дозволено.

Жодних порушень пункту 1.13 не було:
  • Штучних перешкод ніхто не створював.
  • Вільного простору для проходу не існувало, а отже, блокування не могло відбутися.
  • У правилах зазначено, що заборонено створювати штучні перешкоди — їх не було.
  • Біг у зворотному напрямку був, однак адміністрація проігнорувала це порушення.
  • Блокування проходу можливе лише при наявності вільного простору — простору не було, тому звинувачення у перекритті є безпідставним.

Однак різні адміністратори (їх було близько 3-4) діяли на власний розсуд, що суперечить єдиній системі правил. Це створює ситуацію, коли на одному сервері правила працюють коректно, а на іншому – їх трактують по-різному, що є несправедливим по відношенню до гравців.

Потрібно ГА або ЗГА зробити офіційне роз’яснення для адміністрації, щоб уникнути подібних інцидентів у майбутньому та забезпечити справедливість ловлі майна для всіх гравців.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
5.Дата походження:17.02

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

На жаль, але на момент зльоту будинку був відсутній ГС Зльоту, тому звичайна адміністрація тимчасово виконувала його роботу. Найближчим часом буде призначено відповідну, кваліфіковану особу, тому в майбутньому не повинно бути проблем.
Приносимо вибачення за складену ситуацію.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі