Розглянуто неправильний розгляд скарги Танюшка Роуз / Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Флурри

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
147
Реакції
98
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
  3. Суть скарги: У вівторок я подав скаргу де мене вбили на парковці НПУ і за те що я не відстрілювався від людини мені видали покарання за PG на 15 хвилин я осознав свою провину і зрозумів що в наступний раз треба відстрілюватися від людини яка хоча мене вбити. І сьогодні я подав скаргу на гравця який переліз через огорожу парковки я хотів підійти до нього та попросити щоб данна людина покинула територію але я навіть не встиг підійти і данний гравець відкрив по мені вогонь і я відкрив вогонь у відповідь щоб мене не вбили і подав я значить скаргу і данний адміністратор Танюшка Роуз написала в скарзі що я отримаю покарання за FD in GZ а саме WARN. Для початку хочу сказати що зразу WARN за FD in GZ не видається по друге в перший раз вона мене і відкинула за те що я не оборонявся а саме не відстрілювався від людини яка мене вбила. Тому можна зробити виводи що данний адміністратору тільки хочеться відкинути людей, для початку вона робить те що відкидає тому що я не відстрілююсь а потім просто бере і дає мені варн за те що відстрілювався хоча я був повинен це зробити щоб вона мене знову не відкинули за PG. Я звертаюсь до ГА/ЗГА щоб вирішили це питання з адміністратором та повернули мене на посаду Молодшого Лейтенанта НПУ міста Київ бо я вважаю що данний адміністратор сама незнає що робить. Спочатку відкидає за те що не оборонявся від того що по мені стріляли а потім просто бере і дає WARN за те що відстрілювався аби мене не вбили. Очікую відповіді виключно від ГА/ЗГА. Оправдовування від Танюшки Роуз мені не треба. Очікую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга де вона відкинула за те що не відтрілювався а саме PG + Сьогоднішня скарга там де вона відкинула за те що відстрілювався
  5. Дата походження: 26.06.2025

Останнє редагування модератором:

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
У Зеленій Зоні заборонено відстрілюватися, проте, якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю
Для початку хочу сказати що зразу WARN за FD in GZ не видається
Згідно нормативу :

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

08.06 ви вже отримували покарання за FD in GZ у вигляді деморгану, тому вдруге видається варн.

Також згідно правил :

Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено
Виняток:
якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Як ви можете побачити, згідно правил, стрілянина у відповідь суворо заборонена, ви могли спробувати втікти інтер'єр, або вийти з гри для збереження майна, у цьому випадку покарання не застосовується.

З огляду на всі обставини та факти, а також враховуючи що у вас рецедив покарання FD in GZ , покарання не може бути оскаржено, тому вам необхідно дочекатись поки пройде термін варну та ви зможете спробувати повернутись до державної організації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі