Дмитро Флурри
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Січ 2024
- Дописи
- 147
- Реакції
- 98
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
- Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
- Суть скарги: У вівторок я подав скаргу де мене вбили на парковці НПУ і за те що я не відстрілювався від людини мені видали покарання за PG на 15 хвилин я осознав свою провину і зрозумів що в наступний раз треба відстрілюватися від людини яка хоча мене вбити. І сьогодні я подав скаргу на гравця який переліз через огорожу парковки я хотів підійти до нього та попросити щоб данна людина покинула територію але я навіть не встиг підійти і данний гравець відкрив по мені вогонь і я відкрив вогонь у відповідь щоб мене не вбили і подав я значить скаргу і данний адміністратор Танюшка Роуз написала в скарзі що я отримаю покарання за FD in GZ а саме WARN. Для початку хочу сказати що зразу WARN за FD in GZ не видається по друге в перший раз вона мене і відкинула за те що я не оборонявся а саме не відстрілювався від людини яка мене вбила. Тому можна зробити виводи що данний адміністратору тільки хочеться відкинути людей, для початку вона робить те що відкидає тому що я не відстрілююсь а потім просто бере і дає мені варн за те що відстрілювався хоча я був повинен це зробити щоб вона мене знову не відкинули за PG. Я звертаюсь до ГА/ЗГА щоб вирішили це питання з адміністратором та повернули мене на посаду Молодшого Лейтенанта НПУ міста Київ бо я вважаю що данний адміністратор сама незнає що робить. Спочатку відкидає за те що не оборонявся від того що по мені стріляли а потім просто бере і дає WARN за те що відстрілювався аби мене не вбили. Очікую відповіді виключно від ГА/ЗГА. Оправдовування від Танюшки Роуз мені не треба. Очікую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга де вона відкинула за те що не відтрілювався а саме PG + Сьогоднішня скарга там де вона відкинула за те що відстрілювався
- Дата походження: 26.06.2025
Останнє редагування модератором: