Віталій Білов
Отаман
- Реєстрування
- 4 Січ 2025
- Дописи
- 156
- Реакції
- 26
- Бали
- 33
- Нікнейм порушника: Марк Вакарчук
- Особистий нікнейм: Віталій Білов
- Суть скарги: Прошу зауважити що даний гравець який мене вбив це тобто DM або DM zz, що нашими правилами карається, а саме * 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн * , 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин , тобто, повторюю ще раз мій персонаж стояв в афк режимі 25+ хвилин , чи я це сам для себе описував у скарзі ... , А саме згідно цих правил з моєї сторони жодних провокацій тобто, Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. Тоді як я це міг зробити спустя 30-40 хвилин СТОЯЧІ В АФК поясніть мені ? Я надав докази і там чудово видно я на пірсі находжусь на рибалці, у больниці з*явився з вудочкою в руках навіть не знімаючи її, яка людина мене ВБИЛА зазначу не просто вдарила та мат сказала, а принципово прийшла та ВБИЛА , порушуючи правила вище, мені цей модератор відказав у скарзі йому якісь потрібні ще докази, мені що потрібно відходити і включати фрапс на 2-3 години щоб все знімалось, є вбивство, по логам чудово кажу ще раз чудово буде видно що я знаходився афк і не можу навіть мікро включити, бо афк зніметься 30 хвилин стояв, то яка може бути ситуація, що ми куримо ... Прошу розібратись СТАРШУ адміністрацію передивитись логи, що коли мене вбивали з афк так і не виходив, та зробити якийсь висновок СПРАВЕДЛИВИЙ . Із за того що він мене вбив ( я не доробив рибалку це по перше (знову їхати на пірс треба це трата часу, 2. вертоліт на якому я прилетів залишився там знову їхати в бориспіль за ним, 3 з*явився в больниці, лікарів нема щоб вийти плати кошти та хворобу лікуй ) Це мій сугубо знову потрачений час із за цього ДМ.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга на гравця
- Дата походження: 10.10.2025