Зачинено не згоден з видачею вердикту данного модератора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
156
Реакції
26
Бали
33
  1. Нікнейм порушника: Марк Вакарчук
  2. Особистий нікнейм: Віталій Білов
  3. Суть скарги: Прошу зауважити що даний гравець який мене вбив це тобто DM або DM zz, що нашими правилами карається, а саме * 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн * , 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин , тобто, повторюю ще раз мій персонаж стояв в афк режимі 25+ хвилин , чи я це сам для себе описував у скарзі ... , А саме згідно цих правил з моєї сторони жодних провокацій тобто, Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. Тоді як я це міг зробити спустя 30-40 хвилин СТОЯЧІ В АФК поясніть мені ? Я надав докази і там чудово видно я на пірсі находжусь на рибалці, у больниці з*явився з вудочкою в руках навіть не знімаючи її, яка людина мене ВБИЛА зазначу не просто вдарила та мат сказала, а принципово прийшла та ВБИЛА , порушуючи правила вище, мені цей модератор відказав у скарзі йому якісь потрібні ще докази, мені що потрібно відходити і включати фрапс на 2-3 години щоб все знімалось, є вбивство, по логам чудово кажу ще раз чудово буде видно що я знаходився афк і не можу навіть мікро включити, бо афк зніметься 30 хвилин стояв, то яка може бути ситуація, що ми куримо ... Прошу розібратись СТАРШУ адміністрацію передивитись логи, що коли мене вбивали з афк так і не виходив, та зробити якийсь висновок СПРАВЕДЛИВИЙ . Із за того що він мене вбив ( я не доробив рибалку це по перше (знову їхати на пірс треба це трата часу, 2. вертоліт на якому я прилетів залишився там знову їхати в бориспіль за ним, 3 з*явився в больниці, лікарів нема щоб вийти плати кошти та хворобу лікуй ) Це мій сугубо знову потрачений час із за цього ДМ.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга на гравця
  5. Дата походження: 10.10.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Вітаю

На ваших доказах не видно усієї ситуації яка трапилась,
саме тому даний Адміністратор згідно правил відмовив Вам у даній скарзі.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі