Оскаржено оскарження бану в дс для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акено_Токеро

Кохаю Мар*яну
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
29
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Владислав Звичайний \ sweet.peach.1
  3. Суть скарги: Нік Тех Адміна - Олександр Юрчишин Відхилив оскарження на тему розблокування усіх серверів КЛАЦ і тому пишу вам оскарження ,
    звертаюся до вас із проханням переглянути рішення щодо мого бана на всіх серверах Discord проекту.

Опис ситуації:

Я отримав блокування за надсилання посилання на інший проект в особисті повідомлення адміністратора. Проте хочу пояснити, що це сталося випадково – я відправляв це посилання багатьом людям підряд, не звернувши увагу, що серед них був адміністратор. Я не мав наміру порушувати правила або робити щось проти проекту, це була помилка з мого боку.

Я розумію, що таке масове розсилання може виглядати як реклама чи спам, однак я не ставив собі за мету шкодити проекту або переманювати гравців.

1. Це була випадковість. Я не навмисно відправив посилання адміністратору, це сталося через поспіх.

2. Не мав злого умислу. Я не намагався навмисно порушити правила або якось нашкодити серверу.

3. Розумію помилку та готовий виправитися. Тепер я усвідомлюю, що навіть випадкове поширення подібних повідомлень може мати серйозні наслідки.|

Я дуже поважаю проект, його адміністрацію та спільноту, і щиро прошу дати мені можливість повернутися. Надалі я буду уважніше ставитися до подібних дій, щоб уникнути непорозумінь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)
    1743363387394.png
  5. Дата походження:30/03/2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Переношу вашу тему в скарги на технічний розділ.
На жаль я не займаюсь блокуваннями Діскорду, а ваш ігровий обліковий запис не перебуває в блокуванні в грі.

Останнє редагування модератором:

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю
Вам було надано було надано другий шанс,використайте його правильно.
Оскаржено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі