Акено_Токеро
Кохаю Мар*яну
- Реєстрування
- 19 Бер 2025
- Дописи
- 7
- Реакції
- 29
- Бали
- 16
- Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
- Особистий нікнейм: Владислав Звичайний \ sweet.peach.1
- Суть скарги: Нік Тех Адміна - Олександр Юрчишин Відхилив оскарження на тему розблокування усіх серверів КЛАЦ і тому пишу вам оскарження ,
звертаюся до вас із проханням переглянути рішення щодо мого бана на всіх серверах Discord проекту.
Опис ситуації:
Я отримав блокування за надсилання посилання на інший проект в особисті повідомлення адміністратора. Проте хочу пояснити, що це сталося випадково – я відправляв це посилання багатьом людям підряд, не звернувши увагу, що серед них був адміністратор. Я не мав наміру порушувати правила або робити щось проти проекту, це була помилка з мого боку.
Я розумію, що таке масове розсилання може виглядати як реклама чи спам, однак я не ставив собі за мету шкодити проекту або переманювати гравців.
1. Це була випадковість. Я не навмисно відправив посилання адміністратору, це сталося через поспіх.
2. Не мав злого умислу. Я не намагався навмисно порушити правила або якось нашкодити серверу.
3. Розумію помилку та готовий виправитися. Тепер я усвідомлюю, що навіть випадкове поширення подібних повідомлень може мати серйозні наслідки.|
Я дуже поважаю проект, його адміністрацію та спільноту, і щиро прошу дати мені можливість повернутися. Надалі я буду уважніше ставитися до подібних дій, щоб уникнути непорозумінь. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео)
- Дата походження:30/03/2025