Відмовлено оскарження відмови

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sanya Chekushka

Козак
Реєстрування
5 Січ 2026
Дописи
55
Реакції
16
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Андрій Неміров
2. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
3. Суть скарги: Прошу переглянути рішення адміністратора щодо відмови у розгляді моєї повторної скарги.
Перша скарга була відхилена з єдиної причини: «Скарга написана від третього лиця». Тобто скарга не була розглянута по суті порушення, а була відхилена виключно через невідповідність вимогам оформлення.
Після отримання відповіді я виправив зазначений недолік та подав скаргу повторно, оформивши її від першої особи відповідно до правил. Проте замість розгляду виправленої скарги мені було надано посилання на попередню тему.
Можливо, повторна подача була розцінена як дублювання скарги відповідно до пункту: «Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь)». Однак вважаю, що цей пункт не повинен застосовуватися в даному випадку, оскільки відповідь у першій темі стосувалася виключно порушення форми подачі, а не самого факту порушення з боку гравця. Жодного розгляду доказів або оцінки ситуації по суті надано не було.
Повторна скарга була подана саме для усунення недоліку, через який попередню тему було відхилено. Тому прошу перевірити правомірність застосування пункту про дублювання скарг та розглянути надані докази по суті звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 14.06.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
669
Реакції
323
Бали
123
Вітаю Шановний гравець!
Оскільки процесуальні дії проводив ваш напарник, відеодокази повинні бути саме від його особи.
в даному випадку ситуації, ви - третя особа.
Адміністратор надав правильний вердикт.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі