Розглянуто оскарження на андрія хансена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

філіпон_ купернатор

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Лют 2025
Дописи
76
Реакції
63
Бали
15
  1. Нікнейм адміністратора:андрій хансен
  2. Особистий нікнейм:філіпон купернатор
  3. Суть скарги:мені видали бан на 3 дня за образу гравців прошу звернути увагу тещо амір алієв не одноразово заливав на форум на неї і постійно її зглажують вона розтулила міра алієва під час анімації якщо гравець збиває анімацію то це дуже карається і вона неодноразово обманює адміністрацію у нас є всі відео докази потім нам впаяли догану і адміністрація незахотіла обясняти і незахотіла виходити в дс потім на рахунок мого бана олександра павлюк з сокланом розтулила мого друга на зборі пляшок і олександра павлюк збила анімацію і адміністрація сказала що нехватила 1 секунди щоб видали їй покарання потім ми їхали в машині і підїхали до неї і я її заоскав но це не бан і чому 2 причини бану одна на 1 день друна на 2 дня прошу видати мут замість бану і розобратись з павлюк бо вас обманюють
  4. оказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1753031277809.png
  5. Дата походження:20.07.2025

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
132
Реакції
387
Бали
224
Філіпон ти неодноразово був помічений в образах. Ти мене і раніше ображав, коли мимо пробігав і просто оскав. Від початку в ситуації ти був неправий, бо поліз в ситуацію, яка тебе не стосувалась. Образив сильно, замість вибачень - спроба наклепу та відверта брехня. Якщо на мене є докази, казала - подавайте скаргу. Алієв дуже часто помічений в образах та ДМ ЗЗ, навіть сьогодні він за це отримав покарання. Скарг на нього теж багато. Виправдань твоїм словам немає, бо я в твою сторону жодного поганого сова не сказала. Після попередження, що ти отримаєш покарання - продовжив оскати озуміючи наслідки. Тому не варто звинувачувати адміністрацію. Роби висновки)

Хаято Куроґамі

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,297
Реакції
419
Бали
247
Вітаю шановний гравець!
Ви отримали покарання по ось цій скарзі: "https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...д-3-ьох-чудаків-Для-ГА-та-слідкуючого.308219/". Де ви написали у чат дуже багато чого цікавого у сторону гравця #38245. Я вам дав не найбільше покарання яке ви тільки могли отримати.

Очікуйте вердикту ГА / ЗГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі