Розглянуто оскарження на андрія хансена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

філіпон_ купернатор

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Лют 2025
Дописи
76
Реакції
63
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:андрій хансен
  2. Особистий нікнейм:філіпон купернатор
  3. Суть скарги:мені видали бан на 3 дня за образу гравців прошу звернути увагу тещо амір алієв не одноразово заливав на форум на неї і постійно її зглажують вона розтулила міра алієва під час анімації якщо гравець збиває анімацію то це дуже карається і вона неодноразово обманює адміністрацію у нас є всі відео докази потім нам впаяли догану і адміністрація незахотіла обясняти і незахотіла виходити в дс потім на рахунок мого бана олександра павлюк з сокланом розтулила мого друга на зборі пляшок і олександра павлюк збила анімацію і адміністрація сказала що нехватила 1 секунди щоб видали їй покарання потім ми їхали в машині і підїхали до неї і я її заоскав но це не бан і чому 2 причини бану одна на 1 день друна на 2 дня прошу видати мут замість бану і розобратись з павлюк бо вас обманюють
  4. оказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1753031277809.png
  5. Дата походження:20.07.2025

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
325
Бали
68
Філіпон ти неодноразово був помічений в образах. Ти мене і раніше ображав, коли мимо пробігав і просто оскав. Від початку в ситуації ти був неправий, бо поліз в ситуацію, яка тебе не стосувалась. Образив сильно, замість вибачень - спроба наклепу та відверта брехня. Якщо на мене є докази, казала - подавайте скаргу. Алієв дуже часто помічений в образах та ДМ ЗЗ, навіть сьогодні він за це отримав покарання. Скарг на нього теж багато. Виправдань твоїм словам немає, бо я в твою сторону жодного поганого сова не сказала. Після попередження, що ти отримаєш покарання - продовжив оскати озуміючи наслідки. Тому не варто звинувачувати адміністрацію. Роби висновки)

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,339
Реакції
452
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Ви отримали покарання по ось цій скарзі: "https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...д-3-ьох-чудаків-Для-ГА-та-слідкуючого.308219/". Де ви написали у чат дуже багато чого цікавого у сторону гравця #38245. Я вам дав не найбільше покарання яке ви тільки могли отримати.

Очікуйте вердикту ГА / ЗГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі