Розглянуто оск + оск рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ake11la_Krey

Шановний гравець
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
63
Реакції
40
Бали
167
1. Ваш нікнейм: Акелла Крей
2. Нікнейм порушника: Василь Динда
3. Суть скарги: На наданих доказах видно, як особа використовує ненормативну лексику по відношенню до мене, а також ображає моїх рідних. Зазначаю, що початку ситуації на доказах немає з тієї причини, що ця особа підійшла до мене з проханням дати гроші. На той момент я не бачив повідомлення, але згодом увімкнув відеозапис і підійшов до нього, щоб запитати, що сталося.
Також маю зазначити, що з моєї сторони не було намірів провокувати цю особу, а лише вказати на те, що вона недостатньо розвинена, щоб спілкуватися без використання ненормативної лексики.

5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Тайм коди пруф 1*: 00:00-00:05; 00:21.
Тайм коди пруф 2*: 00:10; 00:40.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):пруф 1 пруф 2
5. Дата порушення: 31.01.26

Останнє редагування:

Майкл Хоффман

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
690
Реакції
154
Бали
458
Вітаю!

Переношу вашу скаргу у відповідний розділ. Очікуйте розгляду.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,353
Реакції
2,039
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що гравець отримає покарання, а саме:
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 120 хвилин

Ви отримаєте:
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі