Розглянуто оск + оск рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ake11la_Krey

Шановний гравець
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
54
Реакції
38
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Акелла Крей
2. Нікнейм порушника: Василь Динда
3. Суть скарги: На наданих доказах видно, як особа використовує ненормативну лексику по відношенню до мене, а також ображає моїх рідних. Зазначаю, що початку ситуації на доказах немає з тієї причини, що ця особа підійшла до мене з проханням дати гроші. На той момент я не бачив повідомлення, але згодом увімкнув відеозапис і підійшов до нього, щоб запитати, що сталося.
Також маю зазначити, що з моєї сторони не було намірів провокувати цю особу, а лише вказати на те, що вона недостатньо розвинена, щоб спілкуватися без використання ненормативної лексики.

5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Тайм коди пруф 1*: 00:00-00:05; 00:21.
Тайм коди пруф 2*: 00:10; 00:40.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):пруф 1 пруф 2
5. Дата порушення: 31.01.26

Останнє редагування:

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
947
Реакції
174
Бали
103
Вітаю!

Переношу вашу скаргу у відповідний розділ. Очікуйте розгляду.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,585
Реакції
1,658
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що гравець отримає покарання, а саме:
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 120 хвилин

Ви отримаєте:
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі