Мага Флуррі
𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
- Реєстрування
- 3 Кві 2023
- Дописи
- 261
- Реакції
- 312
- Бали
- 123
помилка
Останнє редагування:
Вибачаюсь за оффтоп але , данна людина просто зливає гравців , також я надав ГА всі откати на грубі порушення такі як ДМ,ДМ ЗЗ , та СК+ТЗ в бою всі рази мене було витягнуто з деморгану, та покарання зменшили до 2 днів!
- Нікнейм адміністратора: С Неоф. організації
- Особистий нікнейм: Мага Хевву
- Суть скарги: 08.10.2023 , я подав скаргу на гравця, за багоюз , перший раз мені не правильно розглянули , скарга 1. Після цього я подав ще одну скаргу ( повторно), та мені надав відповідь Рафаель Тоширо, а саме : скарга 2 . В чому суть даної скарги, протягом 5 днів, покарання в 7 днів бану не було видано, є підозра що йому навмисно не видають покарання тому що, йому обіцяли що він буде Адміністратором якщо в нього не буде критичних покарань.
Звідки я знаю що йому покарання не було видано ? Тому що сьогодні близько 16:45 я його побачив на МР " Перестрілка " докази .- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
- Дата походження: 13.10.2023
На сервері + 45 тис. гравців . На вашу думку як я зливю гравців ?Вибачаюсь за оффтоп але , данна людина просто зливає гравців , також я надав ГА всі откати на грубі порушення такі як ДМ,ДМ ЗЗ , та СК+ТЗ в бою всі рази мене було витягнуто з деморгану, та покарання зменшили до 2 днів!
кожна друга жалоба на менеНа сервері + 45 тис. гравців . На вашу думку як я зливю гравців ?