Кіріл Мусангович
Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
- Реєстрування
- 23 Лип 2023
- Дописи
- 137
- Реакції
- 197
- Бали
- 88
- Нікнейм лідера/заступника: Юрій Кротов
- Особистий нікнейм:Кіріл Мусангович
- Суть скарги: Вітаю вас шановні ЗГА/ГС/ЗГС Держ, хочу поскаржитися на генерала НПУ Д: так як я вчора, після того як провів тренуваня бійцям, поїхав додому щоб сплатити за квартиру (прийшло повідомлення) бо піде державі. Я поїхав сплачувать, поки сплачував отримав догану. Рацію я не бачив так як сплачуєш за квартиру не видно чат. Через карту я це зробити не міг бо грошей немає - все на депозиті тому налічними. Я отримав догану за прогул робочої змііни, при цьому генерал не запитав причини в Телеграмі, но генерал каже що це не рп прорама, то тоді код 5 на підвищеня теж не обов'язково там писати. Я думаю, що якщо група є, то мабуть нада запитати чому не назміні, а не в рацію і догана. І ще, коли я скинув відео докази про порушення (3-тя глава стройового статуту майже вся порушена + Загальний статут МВСУ) працівників НПУ Д, то він сказав що вони новачки і їм потрібні лекції, це при цьому що на фрапсі було видно, що вони це робили після цієї лекції якраз на цю тему. І таких лекцій було багато. І як на Вашу думку 8 ранг та 5 ранг (перевелися з СБУ) - це новачки. Я б ще зрозумів щоб це було 1-е звання, і то вони хочаб повинні були прочитати статути та правила (1.3 - Загального статуту МВСУ говорить що не знання не звільняє від відповідальності). Якщо потрібна відеофіксація я можу додати.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази про Догану
- Дата походження: 20:08:2024