Розглянуто скарга на лідера НПУ Д Юрія Кротова Догана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Мусангович

Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
137
Реакції
197
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Юрій Кротов
  2. Особистий нікнейм:Кіріл Мусангович
  3. Суть скарги: Вітаю вас шановні ЗГА/ГС/ЗГС Держ, хочу поскаржитися на генерала НПУ Д: так як я вчора, після того як провів тренуваня бійцям, поїхав додому щоб сплатити за квартиру (прийшло повідомлення) бо піде державі. Я поїхав сплачувать, поки сплачував отримав догану. Рацію я не бачив так як сплачуєш за квартиру не видно чат. Через карту я це зробити не міг бо грошей немає - все на депозиті тому налічними. Я отримав догану за прогул робочої змііни, при цьому генерал не запитав причини в Телеграмі, но генерал каже що це не рп прорама, то тоді код 5 на підвищеня теж не обов'язково там писати. Я думаю, що якщо група є, то мабуть нада запитати чому не назміні, а не в рацію і догана. І ще, коли я скинув відео докази про порушення (3-тя глава стройового статуту майже вся порушена + Загальний статут МВСУ) працівників НПУ Д, то він сказав що вони новачки і їм потрібні лекції, це при цьому що на фрапсі було видно, що вони це робили після цієї лекції якраз на цю тему. І таких лекцій було багато. І як на Вашу думку 8 ранг та 5 ранг (перевелися з СБУ) - це новачки. Я б ще зрозумів щоб це було 1-е звання, і то вони хочаб повинні були прочитати статути та правила (1.3 - Загального статуту МВСУ говорить що не знання не звільняє від відповідальності). Якщо потрібна відеофіксація я можу додати.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази про Догану
  5. Дата походження: 20:08:2024

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.
Переглянувши докази лідера та поспілкувавшись зним,виношу вердикт:

Перед тим як лідер видав вам догану,він у фракційну рацію запитував ваше місцезнаходження,та пройшло 5 хв та ви не відповіли йому у відповідь і лідер прийняв рішення видати вам догану за порушенння статуту МВС:
2.8 Працівнику заборонено прогулювати робочий день - покарання - попередження/догана/звільнення
З рішення лідера про видачу догани - цілком згодний!

Також лідера вам раніше надавав усне попередження за ваші порушення які були від вас але ви це все проігнорували.
Порушень зі сторони лідера не побачив.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі