Розглянуто №2015 Дімон Смирнович | DM Car + DM + Не цензурна лексика

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марян Бойчук

Новий гравець
Реєстрування
20 Кві 2025
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Дімон Смирнович
  2. Особистий нікнейм: Марян Бойчук
  3. Суть скарги: Їду я рейсом гружоним бачу збоку машина прижався він встав перед мною думаю що спитати хоче бачу дістає зброю і нічого не відбувається рушив дальше Дімон Смирнович бере підрізає фуру і прицеп з фурою перевертає починає вогонь по робочій фурі і мені без пояснень чому потім питаю гс для чого ноль пишу в чат чому ти так робиш він агресивно відповідає не цензурною лексикою шо я підрізаю і тд я попередив шо ведеться зйомка він в результаті мене застрелив . PS. Запись звукового голосу мого немає бо не спрацювала звукова система в записи . Тайм код : 00:00-00:14 - зупинився і дістав зброю, 00:38-00:44- відбувається підрізання між прицепом і фури моєї даним громадянином, 00:59-1:03 - відкрив вогонь громадянин і мене багом почало крутити, 1:13-1:27 - був відкритий вогонь по мні і моїй робочій фурі , 1:50-1:57 - зрозумів шо записи мого голосу і не чути я пишу текстом і получаю відповідь не цензурною лексикою повишеним тоном ((CAPS)), 2:05 - 2:09 - пояснив шо я не бачив з кабіни в шо получив відповідь знову нецензурна лексика повишеним тоном ((CAPS)), 2:51-2:58 - повідомив шо ведеться відео фіксація на шо я в відповідь получив знову вогонь без ніяких причин на цьому усе . Прошу приняти рішення і дати наказання для приємної гри .
  4. Докази (скріншот/відео): запись камер машин
  5. Дата порушення: 01.10.2025

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
475
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!
Даний гравець,отримує покарання,а саме:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.
| Деморган 20 хвилин.

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
| Деморган 10 хвилин.

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
| Деморган 60 хвилин.

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.
| Мут 60 хвилин.

5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв.
Примітка: слова написані в подібному форматі "МоЛоДеЦь", тощо, також прирівнюється до порушення даного пункту.
| Мут 15 хвилин.

[ Розглянуто ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі