Марян Бойчук
Новий гравець
- Реєстрування
- 20 Кві 2025
- Дописи
- 22
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: Дімон Смирнович
- Особистий нікнейм: Марян Бойчук
- Суть скарги: Їду я рейсом гружоним бачу збоку машина прижався він встав перед мною думаю що спитати хоче бачу дістає зброю і нічого не відбувається рушив дальше Дімон Смирнович бере підрізає фуру і прицеп з фурою перевертає починає вогонь по робочій фурі і мені без пояснень чому потім питаю гс для чого ноль пишу в чат чому ти так робиш він агресивно відповідає не цензурною лексикою шо я підрізаю і тд я попередив шо ведеться зйомка він в результаті мене застрелив . PS. Запись звукового голосу мого немає бо не спрацювала звукова система в записи . Тайм код : 00:00-00:14 - зупинився і дістав зброю, 00:38-00:44- відбувається підрізання між прицепом і фури моєї даним громадянином, 00:59-1:03 - відкрив вогонь громадянин і мене багом почало крутити, 1:13-1:27 - був відкритий вогонь по мні і моїй робочій фурі , 1:50-1:57 - зрозумів шо записи мого голосу і не чути я пишу текстом і получаю відповідь не цензурною лексикою повишеним тоном ((CAPS)), 2:05 - 2:09 - пояснив шо я не бачив з кабіни в шо получив відповідь знову нецензурна лексика повишеним тоном ((CAPS)), 2:51-2:58 - повідомив шо ведеться відео фіксація на шо я в відповідь получив знову вогонь без ніяких причин на цьому усе . Прошу приняти рішення і дати наказання для приємної гри .
- Докази (скріншот/відео): запись камер машин
- Дата порушення: 01.10.2025