Вітаю
Я.Міністр Внутрішніх справ України
І хочу надати повне пояснення
Щодо зупинки на блокпосту.
Відповідно до ст. 5.1.3.1 та 7.1.2.2, блокпости мають повне право зупиняти транспорт для перевірки документів. Співробітники СБУ діяли законно, згідно з вимогами військового часу.
Щодо перевірки документів генералом ЗСУ.
Дії генерала ЗСУ Микити Гуріна повністю відповідають ст. 4.1.1–4.1.3 — право військовослужбовців перевіряти документи осіб під час військового стану є законним і не потребує окремого дозволу НПУ.
Щодо адвоката.
Після того, як особа повідомила про бажання спілкуватися в присутності адвоката, співробітник СБУ Микола Ковач викликав адвоката одразу, що було підтверджено як особисто, так і в голосовому зв’язку. На цей момент РП-ситуація не переривалася, тому дії всіх сторін були узгоджені з правилами сервера та законом (ст. 1.3.1–1.3.3).
Щодо “пакуйте”.
Фраза не була сказано в рп чат,
Тобто бо рп Жанна особа не могла це почути
Щодо перевезення у відділок.
Доставка гравця до відділку НПУ відбулась без порушень, у рамках військового режиму (ст. 4.1.2.3 — контроль під час патрулювання). Транспорт був службовим, затримання проводилось коректно.
Щодо вручення повістки.
Згідно з ст. 3.1.3.2, під час військового стану повістка може бути вручена особисто або через електронні/усні засоби. Присутність НПУ не є обов’язковою, якщо діє особливий порядок (що зазначено в ст. 1.3.2 підсилення повноважень ЗСУ).
Щодо ІТТ.
Покарання за 10.30 (“непокора”) і 10.9 (“образи”) було винесене законно. Відео, надане у скарзі, не містить повного запису ситуації (фрапс був вимкнений під час діалогу). Без повного запису подія не може вважатися підтвердженою.
Щодо “підбурювальних висловів”.
Жодних реальних образ не лунало. Всі слова були сказані в рамках рп-формату, емоційно але без порушення пунктів правил. Автор скарги сам відповідав некоректно, чим порушив етику діалогу.
Щодо перевищення повноважень.
Ні генерал ЗСУ, ні співробітник СБУ, ні Міністр ВРУ не перевищували своїх повноважень. Усі дії відповідають положенням ст. 4.1, 7.1 та 1.3.2, які визначають посилені права силових структур під час військового стану.
Висновок:
Дії всіх державних структур були проведені в межах Закону “Про правовий режим військового стану”.
Адвокат був викликаний належним чином.
Відеодокази з боку скаржника є неповними.
Жодного порушення правил РП або перевищення влади не було.
Що до кляпа
Я ПОВТОРЮЮ НЕ ПЛУТАЙТЕ РП ВОЙС-ЧАТ З НОНРП ЧАТОМ-ВОЙСОМ
Що до моїх дій
Я вам компетентно відповів
1.Пан ковач, почав виписувати протокол, після моїх відповіді про адвоката, а тобто при наявності адвоката процесуальні дії проводиться без НЕГО
Що до вас: Якщо не буде повного відеодоказу образ на мою адресу, (яку ви відрізали) будуть вжиті всі передбачені законом заходи реагування та притягнення до відповідальності