Суба Гасанов
Отаман
- Реєстрування
- 14 Лют 2024
- Дописи
- 110
- Реакції
- 25
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця:6807220
- Особистий нікнейм: Микола Золотой
- Суть скарги:дм дмзз дм авто
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення:11.01.2025
Вподобайка
Скарга
Вітаю шановний відео доказу як такого в мене немає тому що в мене закінчилося місце на диску і мусив видалити по нечайності видалив деякі відео докази з цього числа. Так що попрошу надати ваш повний відео доказ. З цього відео я хочу сказати що ви почули як називає ваш друг мене тому що я з ним працював і спеціально почали перекручувати цю назву. Також з вашої сторони пізніше був відкритий вогонь по мені та ваш друг Дмитрик Николайчук хотів вбити працівника на евакуаторі в той момент коли я йому цього не давав він відкривав але я його зупинив як він зупинив коли я відкрив вогонь по вас тому на цій підставі надайте відео доказ повний з моменту як приїхав працівник на евакуаторі по фрагмент як ми роз'їхалися.
- Нікнейм гравця:6807220
- Особистий нікнейм: Микола Золотой
- Суть скарги:дм дмзз дм авто
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення:11.01.2025
Вподобайка
Скарга
а ви хтоВітаю шановний відео доказу як такого в мене немає тому що в мене закінчилося місце на диску і мусив видалити по нечайності видалив деякі відео докази з цього числа. Так що попрошу надати ваш повний відео доказ. З цього відео я хочу сказати що ви почули як називає ваш друг мене тому що я з ним працював і спеціально почали перекручувати цю назву. Також з вашої сторони пізніше був відкритий вогонь по мені та ваш друг Дмитрик Николайчук хотів вбити працівника на евакуаторі в той момент коли я йому цього не давав він відкривав але я його зупинив як він зупинив коли я відкрив вогонь по вас тому на цій підставі надайте відео доказ повний з моменту як приїхав працівник на евакуаторі по фрагмент як ми роз'їхалися.
Той на кого заливають скаргу)а ви хто
Гравець: 6807220 отримає, покарання (DM car in GZ) (60хв)