Розглянуто №356//ДМ ДМЗЗ ДМ авто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
  1. Нікнейм гравця:6807220
  2. Особистий нікнейм: Микола Золотой
  3. Суть скарги:дм дмзз дм авто
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:11.01.2025

Вподобайка
Скарга
Вітаю шановний відео доказу як такого в мене немає тому що в мене закінчилося місце на диску і мусив видалити по нечайності видалив деякі відео докази з цього числа. Так що попрошу надати ваш повний відео доказ. З цього відео я хочу сказати що ви почули як називає ваш друг мене тому що я з ним працював і спеціально почали перекручувати цю назву. Також з вашої сторони пізніше був відкритий вогонь по мені та ваш друг Дмитрик Николайчук хотів вбити працівника на евакуаторі в той момент коли я йому цього не давав він відкривав але я його зупинив як він зупинив коли я відкрив вогонь по вас тому на цій підставі надайте відео доказ повний з моменту як приїхав працівник на евакуаторі по фрагмент як ми роз'їхалися.

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
І також не побачив з моєї сторони дм зз

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
+ був момент що вас не чути тобто чути як говорим ви але вас було не чути тобто скарга повинна бути відмовлено поідеї

Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
110
Реакції
25
Бали
31
Вітаю шановний відео доказу як такого в мене немає тому що в мене закінчилося місце на диску і мусив видалити по нечайності видалив деякі відео докази з цього числа. Так що попрошу надати ваш повний відео доказ. З цього відео я хочу сказати що ви почули як називає ваш друг мене тому що я з ним працював і спеціально почали перекручувати цю назву. Також з вашої сторони пізніше був відкритий вогонь по мені та ваш друг Дмитрик Николайчук хотів вбити працівника на евакуаторі в той момент коли я йому цього не давав він відкривав але я його зупинив як він зупинив коли я відкрив вогонь по вас тому на цій підставі надайте відео доказ повний з моменту як приїхав працівник на евакуаторі по фрагмент як ми роз'їхалися.
а ви хто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі