Розглянуто №392//Не виконання своїх обовязків+ NonRP// НПУ Х

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Бандерa

Новий гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
6
Реакції
0
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: 6756765+6854464
  2. Особистий нікнейм:Юрій Бандера(1274)
  3. Суть скарги:Гравець під перший айді не виконував своїх обовязків, по-перше, стояв сам на радарі та ловив штрафи,потім нон рп було коли він забрав радар не відігравши цього після чого сів в своє авто на почав мене ігнорувати та відмовлявся надавати посвідчення+ погрожував службою "експресс" що мене "запакують" потім без причини мене арештував та приїхав інший "поліцейський" на ОТЗ та протаранив мене.У відділку НПУ не запитали чи бажаю я скористатись правами на адовката але в авто прочитали міранду і все! Навіть не сказали причину затримання.. Прошу вияснити ситуацію! Щоб більше таких НнРП не було на сервері це просто жах..
    P.S мене не чути бо проблеми із мікро при записі відео.
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тайм коди: 1:15:11-Просимо посвідчення та погрози що нас запакують, 2:34:00-Нон рп-забрав радар не відігравши,2:56:00- ДБ від іншого "поліцейського" та затримання без причини.. 14:08:12-Без мого дозволу почав лікар мене оглядати. 17:49:12-Почав огляд мене та забрав балончики та алкоголь але він навіть не заборонений....
  5. Дата порушення:26.01.2025

Владислав Савчин

02 | Лідер НПУ у відставці
Реєстрування
15 Тра 2024
Дописи
175
Реакції
121
Бали
48
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, можу винести вердикт.
З гравцем, 6756765 буде проведено бесіду,також з гравцем 6854464, туж буде проведено бесіду.
Також, двом буде переатистація!
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі