Юрій Бандерa
Новий гравець
- Реєстрування
- 16 Жов 2023
- Дописи
- 6
- Реакції
- 0
- Бали
- 8
- Нікнейм гравця: 6756765+6854464
- Особистий нікнейм:Юрій Бандера(1274)
- Суть скарги:Гравець під перший айді не виконував своїх обовязків, по-перше, стояв сам на радарі та ловив штрафи,потім нон рп було коли він забрав радар не відігравши цього після чого сів в своє авто на почав мене ігнорувати та відмовлявся надавати посвідчення+ погрожував службою "експресс" що мене "запакують" потім без причини мене арештував та приїхав інший "поліцейський" на ОТЗ та протаранив мене.У відділку НПУ не запитали чи бажаю я скористатись правами на адовката але в авто прочитали міранду і все! Навіть не сказали причину затримання.. Прошу вияснити ситуацію! Щоб більше таких НнРП не було на сервері це просто жах..
P.S мене не чути бо проблеми із мікро при записі відео. - Докази (скріншот/відео):Тайм коди: 1:15:11-Просимо посвідчення та погрози що нас запакують, 2:34:00-Нон рп-забрав радар не відігравши,2:56:00- ДБ від іншого "поліцейського" та затримання без причини.. 14:08:12-Без мого дозволу почав лікар мене оглядати. 17:49:12-Почав огляд мене та забрав балончики та алкоголь але він навіть не заборонений....
- Дата порушення:26.01.2025