Розглянуто №856 | НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Тюремчук

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
51
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Влад Тюремчук
2. Нікнейм порушника:Раян Мальтаро
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:був сам в патрулі приставився як Старший Сежант НПУ,я їхав в бункер і почув як заді мене були звукові сигнали 🚨 я зупинився надав паспорт,техпаспорт далі він сказав все ок я пішов назад в автомобіль і він мене повʼязав
Все що порушив працівник НПУ
4.3. Патруль складається з двох або трьох поліцейських у складі екіпажу.
4.3.1. Зі звання «Капітан» дозволяється виїжджати на патрулювання одноосібно в будь-який період доби.
4.3.3. Поліцейський у званні «Старший сержант» та вище має право самостійно здійснювати процесуальні дії з 21:00 до 09:00.
3.19. Знаходитись у заборонених зонах (бункер, картель) без причини.
3.11. Притягати громадян до відповідальності без доказів або записів боді-камери.
3.12. Оголошувати в розшук транспорт або громадянина без підтвердження.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:01.03.2026

Влад Тюремчук

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
51
Бали
23
І ще до того всього від не відіграв рп в чаті тіпа «Ви маєте право зберігати мовчання. Все, що ви скажете, може бути використано проти вас у суді. Ви маєте право на адвоката. Якщо ви не можете його собі дозволити, він буде наданий вам державою.»

Влад Флoренс

Адміністратор | 02 Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
207
Реакції
142
Бали
88
Вітаю,розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Раян Мальтаро [6769119] отримуєш наступне покарання.

Порушення правил Державних організацій а саме:

2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн + компенсація завданих незручностей

Попередження

2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана
Догана

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі