Влад Тюремчук
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 21 Жов 2025
- Дописи
- 58
- Реакції
- 51
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:Влад Тюремчук
2. Нікнейм порушника:Раян Мальтаро
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:був сам в патрулі приставився як Старший Сежант НПУ,я їхав в бункер і почув як заді мене були звукові сигнали 🚨 я зупинився надав паспорт,техпаспорт далі він сказав все ок я пішов назад в автомобіль і він мене повʼязав
Все що порушив працівник НПУ
4.3. Патруль складається з двох або трьох поліцейських у складі екіпажу.
4.3.1. Зі звання «Капітан» дозволяється виїжджати на патрулювання одноосібно в будь-який період доби.
4.3.3. Поліцейський у званні «Старший сержант» та вище має право самостійно здійснювати процесуальні дії з 21:00 до 09:00.
3.19. Знаходитись у заборонених зонах (бункер, картель) без причини.
3.11. Притягати громадян до відповідальності без доказів або записів боді-камери.
3.12. Оголошувати в розшук транспорт або громадянина без підтвердження.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:01.03.2026
2. Нікнейм порушника:Раян Мальтаро
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:був сам в патрулі приставився як Старший Сежант НПУ,я їхав в бункер і почув як заді мене були звукові сигнали 🚨 я зупинився надав паспорт,техпаспорт далі він сказав все ок я пішов назад в автомобіль і він мене повʼязав
Все що порушив працівник НПУ
4.3. Патруль складається з двох або трьох поліцейських у складі екіпажу.
4.3.1. Зі звання «Капітан» дозволяється виїжджати на патрулювання одноосібно в будь-який період доби.
4.3.3. Поліцейський у званні «Старший сержант» та вище має право самостійно здійснювати процесуальні дії з 21:00 до 09:00.
3.19. Знаходитись у заборонених зонах (бункер, картель) без причини.
3.11. Притягати громадян до відповідальності без доказів або записів боді-камери.
3.12. Оголошувати в розшук транспорт або громадянина без підтвердження.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):