Схвалено ⚠️ Петиція про зменшення постійного видалення незайнятих т/з ⚠️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
915
Реакції
778
Бали
113
Вітаю шановні гравці Ukraine GTA та розробники!

В мене є до вас невелика пропозиція. Всі ми знаємо, що кожні 10 хвилин проводиться видалення незайнятих транспортних засобів. Так, як зараз, щоб отримати авто треба бігти до парковки, дана система дуже сильно заважає. Я пропоную робити видалення авто кожен Pay-Day. Тобто всі отримають ЗПшку і через 2 хвилини буде видалення. Це буде дуже зручно. Дана система створена саме для збільшення фпс прибранням зайвих об'єктів. Зараз багато авто стоїть на парковці, і кожні 10 хвилин система допомагала очіщати місця. Для цього можна додати команду адміністраторам, які будуть робити неплановані видалення авто в якійсь зоні (не на всій карті).
Всі, кому сподобалась ідея, прошу поставити стрілочку вгору та написати свою думку.

З повагою Метью Дефо 03,04 сервер!

Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
664
Реакції
1,136
Бали
153
Вітаю шановні гравці Ukraine GTA та розробники!

В мене є до вас невелика пропозиція. Всі ми знаємо, що кожні 10 хвилин проводиться видалення незайнятих транспортних засобів. Так, як зараз, щоб отримати авто треба бігти до парковки, дана система дуже сильно заважає. Я пропоную робити видалення авто кожен Pay-Day. Тобто всі отримають ЗПшку і через 2 хвилини буде видалення. Це буде дуже зручно. Дана система створена саме для збільшення фпс прибранням зайвих об'єктів. Зараз багато авто стоїть на парковці, і кожні 10 хвилин система допомагала очіщати місця. Для цього можна додати команду адміністраторам, які будуть робити неплановані видалення авто в якійсь зоні (не на всій карті).
Всі, кому сподобалась ідея, прошу поставити стрілочку вгору та написати свою думку.

З повагою Метью Дефо 03 сервер!
За!

Зубареффф

Козак
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
30
Реакції
17
Бали
13
Я проте фпс буде жопа. Я за більш ти кд до 20 хв а не до часу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі