Розглянуто 102638 // блат?!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
654
Реакції
693
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: 102638
    2. Особистий нікнейм: 1627
    3. Суть скарги: Адміністратор блатить гравців з клану "Італьяно" та гравця з ID 1845. Гравець образив мене, мій клан і родину (він сказав: "З тупою пізд* виліз"), а адміністратор відповів: "Приємної гри" та пішов. Я прошу за цю ситуацію, згідно з правилами, накласти на гравця 1845 бан за образи родини, клану і гравців. Також адміністратор погрожує, що занесе гравця в спеціальний список і каже: "Якщо у вас будуть якісь проблеми, адміністратори не будуть вам допомагати". Для чого тоді потрібен адміністратор, якщо через те, що гравець не встиг зловити автівку і авто зловила інша людина, адміністрація записує його в список і погрожує йому? Це також є проявом "блату", тому що адміністратор не допоможе цьому гравцю через особисту неприязнь! (Також ГА нещодавно переглядав скаргу і не видав покарання гравцю, але заблокував того, хто зловив машину. Подібних ситуацій за день багато — я бачив схожі скарги на інших серверах, але там їм відмовляли. Ніхто, крім них самих, не винен у тому, що їхню машину зловили. Хай передають її о 3-й ночі, якщо не хочуть, щоб її зловили, або нехай розробники додадуть команду, яка дозволяє продавати машину лише одному гравцю — як це реалізовано на інших проєктах.)

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ʼ.290011/
    Тайм-коди:

18:40 — гравець ображає весь клан

19:00 — ображає іншого гравця

19:10 — нецензурна лексика

19:25 — неповажне ставлення до гравців

19:28 — образи гравців

19:30 — образи родини

20:00 — адміністратор зачитує свій підготовлений текст про список.

5. Дата походження: 14.05.2025

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,529
Реакції
964
Бали
253
Гравця, який ловить такі автомобілі, було тимчасово заблоковано до з’ясування обставин. Адміністратор зобов’язаний допомагати всім гравцям, але у випадках обману та зниження активності інших гравців він може не надавати допомогу порушнику.(Є звісно виключення, також може адміністратор не почув цього, це теж може впливати на ситуацію)

Хочу наголосити, що цей адміністратор має хорошу статистику по допомозі гравцям у грі.

Заяви про "блат" є необґрунтованими — жодних доказів упередженого ставлення немає. Відповідальність лежить на гравцях, які порушують правила.
Гравець, який подав скаргу, раніше вже був заблокований за махінації.

Скарга поки що не закрита, і у разі підтвердження образ гравець отримає покарання.
Можете запам'ятати мої слова, що поки я можу, блата та скама на 03 не буде

Особиста думка сприводу не закритої скарги, очікуєм вердикту від ГА та ЗГА.

Поки я поряд — жодна брехня не пройде повз правду.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі