- Реєстрування
- 18 Чер 2023
- Дописи
- 654
- Реакції
- 693
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: 102638
2. Особистий нікнейм: 1627
3. Суть скарги: Адміністратор блатить гравців з клану "Італьяно" та гравця з ID 1845. Гравець образив мене, мій клан і родину (він сказав: "З тупою пізд* виліз"), а адміністратор відповів: "Приємної гри" та пішов. Я прошу за цю ситуацію, згідно з правилами, накласти на гравця 1845 бан за образи родини, клану і гравців. Також адміністратор погрожує, що занесе гравця в спеціальний список і каже: "Якщо у вас будуть якісь проблеми, адміністратори не будуть вам допомагати". Для чого тоді потрібен адміністратор, якщо через те, що гравець не встиг зловити автівку і авто зловила інша людина, адміністрація записує його в список і погрожує йому? Це також є проявом "блату", тому що адміністратор не допоможе цьому гравцю через особисту неприязнь! (Також ГА нещодавно переглядав скаргу і не видав покарання гравцю, але заблокував того, хто зловив машину. Подібних ситуацій за день багато — я бачив схожі скарги на інших серверах, але там їм відмовляли. Ніхто, крім них самих, не винен у тому, що їхню машину зловили. Хай передають її о 3-й ночі, якщо не хочуть, щоб її зловили, або нехай розробники додадуть команду, яка дозволяє продавати машину лише одному гравцю — як це реалізовано на інших проєктах.)
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ʼ.290011/
Тайм-коди:
18:40 — гравець ображає весь клан
19:00 — ображає іншого гравця
19:10 — нецензурна лексика
19:25 — неповажне ставлення до гравців
19:28 — образи гравців
19:30 — образи родини
20:00 — адміністратор зачитує свій підготовлений текст про список.
5. Дата походження: 14.05.2025