Зачинено -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,274
Бали
253
Вітаю, як ви сказали "у мене було 2 помилки", у вас їх було трішки більше, а саме 4 помилки, Ярмак якого назначили на посаду лідера НПУ К, само собою у нього були помилки но не так багато та і на інші питання він відповідав більш відкрито, також розказавши нам свої ідеї яких поки немає, нам вони сподобались, тому повністю згідний з рішенням Микита Стернюка!

Реєстрування
21 Вер 2022
Дописи
49
Реакції
39
Бали
18
Вітаю, як ви сказали "у мене було 2 помилки", у вас їх було трішки більше, а саме 4 помилки, Ярмак якого назначили на посаду лідера НПУ К, само собою у нього були помилки но не так багато та і на інші питання він відповідав більш відкрито, також розказавши нам свої ідеї яких поки немає, нам вони сподобались, тому повністю згідний з рішенням Микита Стернюка!
Дякую! ну я просив тільки перегляд Керівника!!! А не ваш коментар, ви навіть в мене про ідеї не спитали які є, то про що я можу далі говорити. Ви запитали "Чому саме ви маєте стати на посаду лідера" Про ідеї ви навіть не питали це якось виходить не справедливо...

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,274
Бали
253
Ідеї, ми запитували тільки у двох кандидатів, як у них було меньше помилок і нам потрібно було вирішити, хто з них пройде на цю посаду.
Очікуємо відповіді від керівництва!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі