Зачинено -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Косик

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,469
Реакції
1,271
Бали
643
Вітаю, як ви сказали "у мене було 2 помилки", у вас їх було трішки більше, а саме 4 помилки, Ярмак якого назначили на посаду лідера НПУ К, само собою у нього були помилки но не так багато та і на інші питання він відповідав більш відкрито, також розказавши нам свої ідеї яких поки немає, нам вони сподобались, тому повністю згідний з рішенням Микита Стернюка!

Реєстрування
21 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
20
Бали
12
Вітаю, як ви сказали "у мене було 2 помилки", у вас їх було трішки більше, а саме 4 помилки, Ярмак якого назначили на посаду лідера НПУ К, само собою у нього були помилки но не так багато та і на інші питання він відповідав більш відкрито, також розказавши нам свої ідеї яких поки немає, нам вони сподобались, тому повністю згідний з рішенням Микита Стернюка!
Дякую! ну я просив тільки перегляд Керівника!!! А не ваш коментар, ви навіть в мене про ідеї не спитали які є, то про що я можу далі говорити. Ви запитали "Чому саме ви маєте стати на посаду лідера" Про ідеї ви навіть не питали це якось виходить не справедливо...

Андрій Косик

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,469
Реакції
1,271
Бали
643
Ідеї, ми запитували тільки у двох кандидатів, як у них було меньше помилок і нам потрібно було вирішити, хто з них пройде на цю посаду.
Очікуємо відповіді від керівництва!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі