Відмовлено 20950,20223 / СБУ Д / Втручання в рп та вихід під час

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
125
Бали
88
  1. Нікнейм гравця:20950, 20223
  2. Особистий нікнейм:Назар Містер
  3. Суть скарги: Вітаю суть скарги полягає в тому що мене зупинили працівники СБУ Д по причині підрізання .Причинна скарги порушення правил серверу як це сталося я катався зробив маневр але не підризав попрошу зазначити працівник сбу цілився на мене я зупинився почалося рп Другий персонаж почав флудити запросом на паспорт причому він був левий не починав рп навіть і мені видало розшук . Я спілкувався з іншим спіробітником та той вліз в рп йому нічого не передавали та ВІН НЕ ПОЧИНАВ ЙОГО також був MG від 20950 " нон рп сказав" але це не суть він автоматично сказав поїхали Та ми поїхали в ГУ НПУ Д та було прочитана міранда пішли до кімнати допиту почав обшукувати мене він але як сказали не можна то він зупинився не сказав відкат це вже нон рп дія . Далі не знаю чи вийшов чи краш сама суть скарги на 20223 по причини нон рп дія та втручання в рп я рахую це не припустимо як для працівника СБУ . Дякую за увагу
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тайм коди 0.20 маневр , 0.35-0.45 зупинка , 1.40-2.45 , 2.55-3.15 втручення в рп та флуд запросом паспорт , 8.45 +- вихід під час рп. Але щоб зрозуміти повну ситуацію треба переглянути повний відкат бо є деякі моменти які треба побачити
  5. Дата порушення: 11.03.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,068
Реакції
847
Бали
253
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Скарга подана не по формі
  • Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;​

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі