Назар Тюбикович
HaunteD
- Реєстрування
- 14 Вер 2023
- Дописи
- 169
- Реакції
- 125
- Бали
- 88
- Нікнейм гравця:20950, 20223
- Особистий нікнейм:Назар Містер
- Суть скарги: Вітаю суть скарги полягає в тому що мене зупинили працівники СБУ Д по причині підрізання .Причинна скарги порушення правил серверу як це сталося я катався зробив маневр але не підризав попрошу зазначити працівник сбу цілився на мене я зупинився почалося рп Другий персонаж почав флудити запросом на паспорт причому він був левий не починав рп навіть і мені видало розшук . Я спілкувався з іншим спіробітником та той вліз в рп йому нічого не передавали та ВІН НЕ ПОЧИНАВ ЙОГО також був MG від 20950 " нон рп сказав" але це не суть він автоматично сказав поїхали Та ми поїхали в ГУ НПУ Д та було прочитана міранда пішли до кімнати допиту почав обшукувати мене він але як сказали не можна то він зупинився не сказав відкат це вже нон рп дія . Далі не знаю чи вийшов чи краш сама суть скарги на 20223 по причини нон рп дія та втручання в рп я рахую це не припустимо як для працівника СБУ . Дякую за увагу
- Докази (скріншот/відео):Тайм коди 0.20 маневр , 0.35-0.45 зупинка , 1.40-2.45 , 2.55-3.15 втручення в рп та флуд запросом паспорт , 8.45 +- вихід під час рп. Але щоб зрозуміти повну ситуацію треба переглянути повний відкат бо є деякі моменти які треба побачити
- Дата порушення: 11.03.2025