Розглянуто ...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ренат Маматов

Шановний гравець
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
49
Реакції
40
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Кирило Деревлюк
  2. Особистий нікнейм:74890
  3. Суть скарги:Вітаю Шановний ГА серверу, Віктор Миколайович. О 21:38 гравець Василь Форбс, він же Акіро Форбс, модератор клану Forbes, залив скаргу на форум на клан Prokuratura. У скарзі не було ніяких явних порушень, гравець просто напросто написав скаргу та попросив ГС-а Неоф, Кирилла Деревлюка, запросити відкати у інших гравців, на що немає ніяких причин, так як гравець ніде не вказав ні нікнейми порушників, нічого, тільки клан Prokuratura. Тобто, подібна скарга - це навмисний злив клану, так як гравець пише скаргу з передбаченням на те, що адміністрація видасть покарання або за порушення 2.5, або 1.7, головне щоб їм видали бани, та більшість гравців не змогли би вийти на капт, який міг бути вже сьогодні. А чому саме я порахував що автор скарги попросив саме Гс-а Неоф запросити відкати? Тому що Кирилло Деревлюк не проявлял ніякої активності у розділі скарг неоф організації до цього, окрім скарги, яка була розглянута за 8 хвилин до відповіді у скарзі по цій темі мррррр, можливо це взагалі було зроблено задля вигляду що це було зроблено випадково. Також цьому є докази того що Кирилло спочатку запросив Рамзеса Левченко, лідера клану Prokuratura, звернути увагу до особистих повідомлень, а вже потім відповів у скарзі, що каже показує нам бажання адміністратора переглянути цю скаргу. Також я, та мої друзі, неодноразово помічали як ГС Неоф спілкується з кланом Forbes, а саме блат, це підтверджує ситуація з бізваром Б/у ринка. Де Кирилло Деревлюк по скарзі Акіро Форбс, точніше навіть не по скарзі, а по зверненню у особистих повідомленнях, передав кришування бізнесу до клану Forbes, хоча битва за бізнес була чесно виграна кланом SIGMA, вже потім лідеру клану SIGMA, Вікі Альт, розмовляла з самим адміністратором, та лише через керівництво проєкту вона змогла відстояти право кришування за бізнес. Ми не одноразово помічали блат від Кирилла до клану Forbes. А хоча адміністратор не зобов'язанний бути нейтральним до всіх гравців? Перебуваючи звичайним гравцем я не маю бажання бачити таку не справедливість від адміністрації. Також хотів би попросити вас перевірити адміністратора на перебування у таких діскорд каналах, якщо це заборонено.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) мрррр
  5. Дата походження:10.08.25

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,338
Реакції
451
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
З приводу цієї ситуації:
О 21:38 гравець Василь Форбс, він же Акіро Форбс, модератор клану Forbes, залив скаргу на форум на клан Prokuratura. У скарзі не було ніяких явних порушень, гравець просто напросто написав скаргу та попросив ГС-а Неоф, Кирилла Деревлюка, запросити відкати у інших гравців, на що немає ніяких причин, так як гравець ніде не вказав ні нікнейми порушників, нічого, тільки клан Prokuratura. Тобто, подібна скарга - це навмисний злив клану, так як гравець пише скаргу з передбаченням на те, що адміністрація видасть покарання або за порушення 2.5, або 1.7, головне щоб їм видали бани, та більшість гравців не змогли би вийти на капт, який міг бути вже сьогодні. А чому саме я порахував що автор скарги попросив саме Гс-а Неоф запросити відкати? Тому що Кирилло Деревлюк не проявлял ніякої активності у розділі скарг неоф організації до цього, окрім скарги, яка була розглянута за 8 хвилин до відповіді у скарзі по цій темі мррррр, можливо це взагалі було зроблено задля вигляду що це було зроблено випадково. Також цьому є докази того що Кирилло спочатку запросив Рамзеса Левченко, лідера клану Prokuratura, звернути увагу до особистих повідомлень, а вже потім відповів у скарзі, що каже показує нам бажання адміністратора переглянути цю скаргу.
Почнемо з того, що гравець міг бачити, що як приклад ви покинули територію бізвару. Це вже можна вважати причину через яку можна запросити відкат у гравців.
Також я, та мої друзі, неодноразово помічали як ГС Неоф спілкується з кланом Forbes, а саме блат, це підтверджує ситуація з бізваром Б/у ринка. Де Кирилло Деревлюк по скарзі Акіро Форбс, точніше навіть не по скарзі, а по зверненню у особистих повідомленнях, передав кришування бізнесу до клану Forbes, хоча битва за бізнес була чесно виграна кланом SIGMA, вже потім лідеру клану SIGMA, Вікі Альт, розмовляла з самим адміністратором, та лише через керівництво проєкту вона змогла відстояти право кришування за бізнес
Далі тут. По вашим словам ситуація була вирішена. У присутності Керівника та ГА 04. Не бачу сенсу знову обговорювати цю тему. З керівником було обговорено покращення правила яке регулює передачу бізнесу клану нападу!
А хоча адміністратор не зобов'язанний бути нейтральним до всіх гравців? Перебуваючи звичайним гравцем я не маю бажання бачити таку не справедливість від адміністрації. Також хотів би попросити вас перевірити адміністратора на перебування у таких діскорд каналах, якщо це заборонено.
Далі тут. Я як адміністратор ставлюсь до всіх гравців нейтрально! Не в залежності від того хто вони. Чи то буде якась фама чи якийсб впливовий гравець!

Очікуйте вердикту ГА / ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

З рішенням ГС неоф згоден, з приводу покарань, гравці отримали згідно правил битв за бізнеси покарання у межах нормативів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі