Андрюха Кріптаман
M WarszawFamQ | Північна Україна
- Реєстрування
- 30 Жов 2022
- Дописи
- 260
- Реакції
- 323
- Бали
- 83
1. Ваш нікнейм: Андрюха Кріптаман
2. Нікнейм адміністратора: ГС неоф
3. Суть скарги:
Добрий день! Сьогодні я побачив, що моєму клану дали попередження за:
2.34. Заборонено нападати на / відбивати територію клану, який взяти участь у битві за бізнес, або починати завчасно битву за територію, щоб по її закінченню почалась битва за бізнес. | Попередження НО + Деморган 60 всім учасникам + Варн тому хто почав
Хочу зауважити, що це було не навмисно, і зазвичай в таких випадках на це зауважують ТИК, і замість того щоб на це зауважити увагу і відповісти що в них бізвар, хтось з клану прокуратура пожалкувався на правило 2.34.
Для мене зняти попередження перебучаючи на картелі - не є проблемою.
Є проблемою, що 2 клани, які перебувають на картелі, або відмовляються грати території, просто скіпаючи їх, або взагалі не відповідають на них.
Як ми знаємо за кожну переможену битву нараховують бали, але як ми отримаємо бали, якщо клани які перебувають на картелі не грають битви за території, не відповідаючи навіть на заявку, але при цьому жалкуються ГС неофу на це.
До ГС неофу притензій немає, але прохання зняти це попередження!
Я вважаю, що я надав цілком важливі і спрямованні аргуменети щодо цього.
На данний момент мій клан кинув 20 битв за території(серед них 10-15 проігнорованні), і лише 6 битв, для захисту територій.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ТИК
5. Дата порушення: сьогодні
2. Нікнейм адміністратора: ГС неоф
3. Суть скарги:
Добрий день! Сьогодні я побачив, що моєму клану дали попередження за:
2.34. Заборонено нападати на / відбивати територію клану, який взяти участь у битві за бізнес, або починати завчасно битву за територію, щоб по її закінченню почалась битва за бізнес. | Попередження НО + Деморган 60 всім учасникам + Варн тому хто почав
Хочу зауважити, що це було не навмисно, і зазвичай в таких випадках на це зауважують ТИК, і замість того щоб на це зауважити увагу і відповісти що в них бізвар, хтось з клану прокуратура пожалкувався на правило 2.34.
Для мене зняти попередження перебучаючи на картелі - не є проблемою.
Є проблемою, що 2 клани, які перебувають на картелі, або відмовляються грати території, просто скіпаючи їх, або взагалі не відповідають на них.
Як ми знаємо за кожну переможену битву нараховують бали, але як ми отримаємо бали, якщо клани які перебувають на картелі не грають битви за території, не відповідаючи навіть на заявку, але при цьому жалкуються ГС неофу на це.
До ГС неофу притензій немає, але прохання зняти це попередження!
Я вважаю, що я надав цілком важливі і спрямованні аргуменети щодо цього.
На данний момент мій клан кинув 20 битв за території(серед них 10-15 проігнорованні), і лише 6 битв, для захисту територій.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ТИК
5. Дата порушення: сьогодні