Розглянуто .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
260
Реакції
323
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Андрюха Кріптаман
2. Нікнейм адміністратора: ГС неоф
3. Суть скарги:
Добрий день! Сьогодні я побачив, що моєму клану дали попередження за:

2.34. Заборонено нападати на / відбивати територію клану, який взяти участь у битві за бізнес, або починати завчасно битву за територію, щоб по її закінченню почалась битва за бізнес. | Попередження НО + Деморган 60 всім учасникам + Варн тому хто почав

Хочу зауважити, що це було не навмисно, і зазвичай в таких випадках на це зауважують ТИК, і замість того щоб на це зауважити увагу і відповісти що в них бізвар, хтось з клану прокуратура пожалкувався на правило 2.34.

Для мене зняти попередження перебучаючи на картелі - не є проблемою.

Є проблемою, що 2 клани, які перебувають на картелі, або відмовляються грати території, просто скіпаючи їх, або взагалі не відповідають на них.

Як ми знаємо за кожну переможену битву нараховують бали, але як ми отримаємо бали, якщо клани які перебувають на картелі не грають битви за території, не відповідаючи навіть на заявку, але при цьому жалкуються ГС неофу на це.

До ГС неофу притензій немає, але прохання зняти це попередження!

Я вважаю, що я надав цілком важливі і спрямованні аргуменети щодо цього.

На данний момент мій клан кинув 20 битв за території(серед них 10-15 проігнорованні), і лише 6 битв, для захисту територій.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ТИК
5. Дата порушення: сьогодні

Андрюха Кріптаман

Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
260
Реакції
323
Бали
83
1772434795652.png

На данний момент карта територій через ігнорування заявок битв за території виглядає приблизно так

Андрюха Кріптаман

Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
260
Реакції
323
Бали
83
1772434927607.png

Також зосуредьте увагу, що клану форбес видали попередження за ігнорування заявок, а клану прокуратура ні

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, Ваш клан поруш правила битви за території пункт 2.34 і Ваш клан отримав покарання згідно правил. З приводу клану Prokuratura було проведеного пере розгляд заявок і було помічено що вони теж проігнорували 3 і більше заявок за що теж отримають покарання.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА і гарно Вам дня.

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
990
Бали
253
Вітаю!

Після детального перегляду, клан "Prokuratura" отримає покарання за ігнорування заявок на битву за територію.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі