Відмовлено ...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віто Скалетта

Генерал ДКВС / Східна Україна №3
Реєстрування
26 Тра 2023
Дописи
16
Реакції
51
Бали
23
1.Нікнейм лідера/заступника: Станіслав Величко
2. Особистий нікнейм: Даніїл Духов
3. Суть скарги: Я як минулий Заступник Директора ЗМІ розумію що в ЗМІ Немає мегафону і те що вони відправляють повідомлення про набори через оголошення, але данний лідер за 3 години зробив 5 наборів причому 3 з них за 1 годину, наскільки я знаю но повідомлення про набори можна відправляти раз в 3 години. Потребую провести співбесіду з Лідером
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 26.08.2023
3. Суть скарги: Я як минулий Заступник Директора ЗМІ розумію що в ЗМІ Немає мегафону і те що вони відправляють повідомлення про набори через оголошення, але данний лідер за 3 години зробив 5 наборів причому 3 з них за 1 годину, наскільки я знаю но повідомлення про набори можна відправляти раз в 3 години. Потребую провести співбесіду з Лідером
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 26.08.2023
Просто посміюсь, немає слів ?

Олександр Флоренс

Легенда | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,057
Реакції
225
Бали
148
Просто посміюсь, немає слів ?
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 26.08.2023М
Смішно, краще б не позорився

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі