- Реєстрування
- 29 Кві 2023
- Дописи
- 843
- Реакції
- 1,132
- Бали
- 153
...
Останнє редагування:
1.Нікнейм лідера/заступника: Станіслав Величко
2. Особистий нікнейм: Даніїл Духов
3. Суть скарги: Я як минулий Заступник Директора ЗМІ розумію що в ЗМІ Немає мегафону і те що вони відправляють повідомлення про набори через оголошення, але данний лідер за 3 години зробив 5 наборів причому 3 з них за 1 годину, наскільки я знаю но повідомлення про набори можна відправляти раз в 3 години. Потребую провести співбесіду з Лідером
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 26.08.2023
Просто посміюсь, немає слів ?1.Нікнейм лідера/заступника: Станіслав Величко
3. Суть скарги: Я як минулий Заступник Директора ЗМІ розумію що в ЗМІ Немає мегафону і те що вони відправляють повідомлення про набори через оголошення, але данний лідер за 3 години зробив 5 наборів причому 3 з них за 1 годину, наскільки я знаю но повідомлення про набори можна відправляти раз в 3 години. Потребую провести співбесіду з Лідером
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 26.08.2023
Просто посміюсь, немає слів ?
Смішно, краще б не позорився1.Нікнейм лідера/заступника: Станіслав Величко
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 26.08.2023М